Grillede pølser med urtepoteter, grillet gulrot og béarnaise
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Gulrøtter
½–1 pakke
Squash
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
½ dl
Krydrede sous vide-poteter
1 pakke
Ringstad-pølser
1 pakke
Bearnéssaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
I dag kan du få dekke på et koselig middagsbord. Dekk på med tallerken, kniv, gaffel, glass og serviett. Er det fint vær kan dere kanskje spise ute?
Fyr opp grillen.
Skrell gulrøttene og kutt dem på langs, i to eller fire avhengig av størrelsen. Kutt squash i skiver på 1 cm. Finhakk hvitløk og bland den med olje, eller kjør sammen olje og hvitløk med en stavmikser. Pensle grønnsakene med hvitløksolje og legg dem på grillen. Grill grønnsakene møre.
Legg et ark aluminiumsfolie med olje på grillen og grill potetene på folien. De trenger bare å bli varme, og det tar omtrent 10–15 minutter.
Kutt pølsene lett i skinnet på begge sider. Legg dem på grillen og grill dem til de er gylne og gjennomvarme.
Ha sausen i en liten kjele og varm opp under omrøring.
Server pølser med grillede grønnsaker, urtepoteter og béarnaisesaus.
God middag!