Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Soya
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt revet ost
- melk
- Muffinsformer
- salt
- vann
Byggkorn
225 g
Vann
5 dl
Rød paprika
½ stk
Cherrytomater
1 pakke
Bladpersille
½ pakke
Extra virgin olivenolje
1–2 ss
Salt
Egg
6 stk
Melk
1 dl
Skinke i strimler
250 g
Rød paprika
½ stk
Mais
1 pakke
Salt
Muffinsformer
Hvitløksdressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
MINI-KOKKEN: Fordel muffinsformer i et muffinsbrett. Fordel paprika, mais, vårløk og skinke i formene. Ha en liten øse med eggeblanding i hver form. Når du er ferdig med det, kan du hjelpe til med å dekke bordet.
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Kok byggkorn etter anvisning på pakken.
Kutt paprika i biter, del cherrytomater i to og hakk persille. Vend grønnsakene og olivenolje inn i byggkornene før servering. Smak til med salt og pepper.
Fordel muffinsformer i et muffinsbrett. Om du ikke har muffinsbrett kan du sette muffinsformene i små ildfaste former. Eventuelt kan du lage omeletten i en stor ildfast form, men da vil steketiden bli litt lenger. Kutt paprika i biter. Fordel paprika, mais og skinke i muffinsformene. Bland sammen egg og melk, og hell blandingen over grønnsakene. Strø over litt ost til slutt. Stek omelettmuffinsene i ovnen til de har en fast kjerne. Det tar omtrent 15 minutter. Om du har omeletten i en stor form, trenger den omtrent 25–30 minutter.
Server omelettmuffins med byggkornsalat og hvitløksdressing.
God middag!