Bakt torsk med teriyakisaus, grønnsaker og ris

Bakt torsk med teriyakisaus, grønnsaker og ris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Hell gjerne litt av teriyakisausen over grønnsakene mot slutten av steketiden. Tilsett litt chili og hvitløk hvis du vil ha mer futt i smakene.

      Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
      Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele med vann og litt salt. Kok opp, rør om og la det koke forsiktig i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
      Bland soyasaus og revet ingefær. Vend fisken i blandingen og legg den på et stekebrett penslet med olje. Sett brettet i ovnen og bak fisken i 8–12 minutter, til den er gjennomstekt. Når fisken så vidt flaker seg ved et lett trykk med fingeren, er den ferdig.
      Bland sammen teriyakisaus og ingefær, og smak til med sitron.
      Server bakt torsk med teriyakisaus, bakte grønnsaker og ris.
      God middag!