Sommerkoteletter med bbqsaus, grillet mais og paprika
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Smør
- solsikke-/rapsolje
- vann
Bulgur
1 pakke
Vann
Hønsebuljong
1 pakke
Maiskolbe
2 stk
Spisspaprika
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Smør
2 ss
Røkt kotelettkam
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Barbecuesaus
1 pakke
Barbecuesaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Snitt centimeter dype snitt i fettkammen på koteletten når den grilles, da vrir den seg ikke så lett
Fyr opp grillen.
Ha vann og hønsebuljong i en kjele og kok bulgur som anvist på pakken.
Del maisen i to og spisspaprika i to på langs. Pensle grønnsakene med olje og legg dem på grillen. Grill grønnsakene til de er gyllne og varme. Ha på smør ved servering
Legg koteletter på grillen og pensle på bbqsaus underveis. Grill kotelettene 3-4 minutter på hverside eller til de er gjennomstekt.
Server sommerkoteletter med bulgur, maiskolbe, paprika og bbqsaus.
Kok bulgur som anvist. Stek paprika i ovnen ved 210 grader i 10 minutter. Ha maisen i en kjele med varmt vann og la den trekke i 8-10 minutter. Stek kotelettene i en stekepanne med olje.
God middag!