Quesadilla fylt med kjøttdeig, servert med grønnsalat og tomater

Quesadilla fylt med kjøttdeig, servert med grønnsalat og tomater

Ny oppskrift
Under 15 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • solsikke-/rapsolje
  • vann
Gul løk
1 stk
Rød paprika
½ stk
Kjøttdeig
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Three spice
1 pakke
Vann
½ dl
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Ananas
½ stk
Hjertesalat
½-1 stk
Tomat
1 stk
Extra virgin olivenolje
1-2 ss
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vask hendene før du starter. Finn frem skjærebrett og kniv. Legg litt vått papir under skjærebrettet, så sklir det ikke så lett. Skjær skallet av ananasen og kutt den i skiver à 1 cm. Dryss litt tacokrydder over. Nå skal ananasen stekes i stekepannen.

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Hakk løken og kutt paprika i terninger. Varm opp en stekepanne med olje. Stek kjøttdeigen og tilsett løk og paprika, la det steke med i 2–3 minutter. Ha på ønsket mengde tacokrydder og vann, og la det hele koke til vannet er borte.
Ha tortillalefsene på et stekebrett med bakepapir. Fordel kjøttdeig og ost på den ene halvdelen av tortillalefsene og brett over den andre delen. Drypp over litt olje og stek quesadilla i ovnen til de er gyllne, dette tar omtrent 8–10 minutter. Eventuelt kan du steke dem på middels varme i en stekepanne.
Skjær skallet av ananasen og kutt den i skiver a 1 cm. Varm opp en stekepanne med litt olje. Dryss litt tacokrydder over ananasen og stek den i 1–2 minutter på hver side. Er du ikke så glad i varm ananas, kutt ananasen i terninger og bland den inn i salaten.
Skyll salaten og kutt den i strimler. Skjær tomatene i skiver og legg skivene på en tallerken. Legg salaten i midten og drypp over olivenolje.
Server quesadilla med stekt ananas, grønn salat, tomater og lettrømme.
Legg bær i en isbitform, fyll på med vann og sett brettet i fryseren. Nå har du morsomme og spennende isbiter å ha i vannglasset til poden neste gang han har lyst på noe å drikke.
God middag!