Panert indrefilet av svin fylt med fersk mozzarella og knuste cherrytomater
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- egg
- extra virgin olivenolje
- hvetemel
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Egg
1 stk
Hvetemel
1 dl
Panko
1 pakke
Marinert indrefilet av svin
300 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Bakepapir (kan sløyfes)
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Banansjalottløk
1 stk
Cherrytomater
250 g
Extra virgin olivenolje
4–5 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn finhakket persille i cherrytomatsausen om du har det.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Kok potetene i en kjele med vann i 20–25 minutter.
Kutt mozzarellaen i biter på 1x5 cm. Lag et snitt på langs av indrefileten og fyll den med mozzarellaen.
Knekk egget i en skål og pisk det sammen med en gaffel. Ha hvetemel og panko på hver sin tallerken. Dypp indrefileten først i hvetemel, så i egg og til slutt i panko. Varm opp en stekepanne med olje til høy varme. Stek indrefileten i 2–3 minutter på hver side og krydre den med salt og pepper. Legg den over i en ildfast form og stek den videre i ovnen i 15–20 minutter.
Kutt banansjalottløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Bland sammen sjalottløk, hvitløk og cherrytomater i en ildfast form. Ha over salt, pepper og olivenolje. Sett formen i ovnen og bak grønnsakene i 12–15 minutter.
Ta cherrytomatene ut av ovnen og knus dem lett med en gaffel.
Server panert indrefilet av svin fylt med fersk mozzarella med cherrytomater og poteter ved siden av.
God middag!