Stekte pølser med frisk potetsalat

Stekte pølser med frisk potetsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • extra virgin olivenolje
  • grovkvernet sort pepper
Poteter
½ pakke
Vårløk
½ pakke
Eple
1 stk
Rødløk
½ stk
Gul paprika
½ stk
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
½–1 ss
Extra virgin olivenolje
½ ss
Grovkvernet sort pepper
Ole Brumm-pølser
1 pakke
(Laktose)
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill pølsene og grønnsaksspyd. Kutt gul paprika og en halv rødløk i store terninger og tre dem på grillspyd. Bruk en pensel og pensle grønnsakene med olje.

Sett over poteter til koking. Kok potetene til de er møre, det tar omtrent 20–25 minutter. Hell av vannet og la potetene avkjøle seg litt.
Kutt vårløk og løk i tynne skiver. Kutt eple og paprika i små biter. Del de avkjølte potetene i fire.
Visp sammen olje og eddik og smak til med grovkvernet pepper. Ha de kuttede grønnsakene i en bolle og vend inn dressingen. Har du et syltetøysglass med lokk kan man fint riste sammen ingrediensene i det.
Kutt pølsene lett i skinnet, ha litt olje i en varm stekepanne og stek pølsene i 3–4 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Server de stekte pølsene med frisk potetsalat og tomatsalsa.
God middag!