Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Salt
- vann
Steinbitfilet
350 g
Yoghurt naturell
150 g
Tandoori masala kryddermiks
1 ss
Vann
1 ss
Agurk
1 stk
Salt
1 ts
Yoghurt naturell
200 dl
Mynte
2 ss
Nanbrød
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker litt mer smak på nanbrødene, kan du presse noen hvitløksfedd og smøre dem på brødene før steking.
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Legg fisken på et ildfast fat. Bland sammen yoghurt, tandoorikrydder og vann. Hell blandingen over fisken og la det stå i kjøleskapet i 15 minutter.
Skjær agurk i terninger eller riv den på et rivjern. Dryss over salt og la det stå i 10 minutter. Hell av vannet som har kommet ut av agurken og bland agurkbitene med yoghurt og finhakket mynte. La agurksalaten stå i kjøleskap frem til servering.
Sett fatet med fisken i ovnen og bak i omtrent 12 minutter.
Når det gjenstår 5 minutter av steketiden, legg nanbrød på en rist i ovnen og varm dem til de er gylne. Eventuelt kan du varme dem i en brødrister.
Server tandoorifisk med agurksalat og nanbrød.
1 Roedeporsjon Fisk: 150 g Pitabrød: 75 g Agurksalat: 100 g Kcal: 395
God middag!