Fiskesuppe med reker og steinovnsbakte rundstykker
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Skalldyr·
- Fisk
Basisvarer:
- Evt. smør
- salt
Fiskesuppebase
1 pakke
Gulrøtter
1 pakke
Purreløk
1 stk
Torskefilet
200 g
Salt
Dill
1 pakke
Reker
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Evt. smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til suppen med sitronsaft.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele, rivjern, skjærefjøl og kniv.
Stek rundstykkene etter anvisning på pakken.
Kok opp fiskesuppebasen under omrøring.
Skrell gulrøttene og riv dem på et rivjern. Skyll purreløken nøye og kutt den i skiver. Ha grønnsakene i suppen.
Skyll og tørk fisken. Del den i terninger og tilsett terningene i suppen. La suppen småkoke i minst 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll dillen og rist av vannet. Grovhakk den og bland den sammen med rekene.
Server fiskesuppe med torsk, reker, grønnsaker, dill og nystekte rundstykker. Server gjerne smør ved siden av.
God middag!