Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep
Basisvarer:
- Grønnsaksbuljongterning
- vann
Vann
9 dl
Grønnsaksbuljongterning
1½ stk
Bakepotet
1 stk
Gulrot
2 stk
Purre
½–1 stk
Roedepølser
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne brød til suppen. Én skive brød à 30 gram tilsvarer omtrent 75 kalorier.
Kok opp vann og buljongterning i en kjele.
Skyll og skrell potet, gulrøtter, kålrot og pastinakk. Skjær grønnsakene i terninger. Del purren i to, skyll den godt og skjær den i ringer.
Ha grønnsakene i kjelen, kok opp og la det hele småkoke til grønnsakene er møre. Det tar omtrent 15–20 minutter. Skjær pølsene i biter og tilsett dem de siste 5 minuttene av koketiden. Smak til med salt, pepper og tabasko.
Server pølsegryte, gjerne med en skive grovt brød ved siden av.
1 Roedeporsjon Mengde: 500 g Kcal: 300
God middag!