Sprøbakt torsk med urtepoteter og remulade

Sprøbakt torsk med urtepoteter og remulade

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
Sprøbakt torsk
1 pakke
Urtemarinerte poteter
1 pakke
Grønne erter
250 g
Babykålblanding med gulrot
1 pakke
Smør
1 ss
Salt
Remulade
1 beger
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Sitron i båter
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke grønnsaker og poteter i hver sin stekepanne. Stek da i en blanding av olje og smør for best resultat. Om du ønsker det, kjør grønnsakene sammen til en puré med en stavmikser.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varumluft og kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til grønnsaker. Legg lokk på kjelen, da koker vannet mye raskere. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
Legg fisk og poteter på et stekebrett dekket med bakepapir. Når ovnen er varm, sett inn brettet og bak fisk og poteter i omtrent 15 minutter.
Kok erter og babykålblanding i 2 minutter. Hell av vannet, vend inn smør og krydre med salt og pepper. Prøv å sørge for at grønnsakene er ferdige omtrent samtidig som fisken og potetene.
Del sitron i båter. Sett frem remulade.
Server sprøstekt torsk med poteter, grønnsaker, remulade og sitron i båter. Eller fish & chips om du vil!
God middag!