Asiatisk BBQ-svin med brokkoli og jasminris

Asiatisk BBQ-svin med brokkoli og jasminris

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Jasminris
150 g
Litt salt
Brokkoli- og kålblanding
250 g
Maiskorn
1 pakke
Smør
1 ss
Svinekam i skiver
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Svinekammen kan gjerne grilles om været skulle klaffe! Stek grønnsakene i en stekepanne og vend dem inn i den kokte risen for en annen variant. Teriyakisausen har litt sting i seg, så den må du gjerne smake deg frem med før du tilsetter alt sammen. Du kan også spe ut sausen med litt vann.

For å kunne lage mat på 15 minutter gjelder det å være forberedt! Kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsaker. Sett klart en kjele med lokk og en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl og kniv.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Hell av vannet på maiskornene.
Stek svinekjøttet i en forvarmet stekepanne med litt olje i 3–4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper underveis. Ha på BBQ-saus og teriyakisaus, sett pannen til side og dekk til med lokk eller aluminiumsfolie.
Kok brokkoli- og kålblandingen i 3–4 minutter. Hell av vannet og vend inn maiskorn og litt smør før servering.
Server ytrefilet av svin med asiatisk BBQ-saus, grønnsaker og jasminris.
God middag!