Tortillawrap med karbonadedeig, hjertesalat og chilimajones
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Karbonadedeig
300 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Litt salt
Vann
½ dl
Tomat
2 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Tortillalefser
1 pakke
Chilimajones
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lefsene kan også varmes i mikro. Følg da fremgangsmåten på pakken. Server gjerne litt rømme til.
Varm opp stekovnen til 180 grader varmluft. Om du har mikro trenger du ikke å sette på stekeovnen. Finn frem alle ingrediensene, en stekepanne, skjærefjøl, kniv og et stort serveringsfat.
Varm opp en stor stekepanne og ha i olje. Legg i kjøttdeigen og la den få stekeflate før du deler den i mindre biter. Krydre kjøttet med paprikakrydder og salt. Hell på litt vann. Hold kjøttet varmt frem til servering.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem stekeovnen i 5–8 minutter.
Skyll grønnsakene. Kutt tomat og agurk i skiver, og hjertesalat og paprika i strimler. Legg grønnsakene over på et fat.
Server tortillawrap med karbonadedeig, hjertesalat, grønnsaker og chilimajones.
God middag!