Salsicciaburger med avokado, poteter og chilimajones

Salsicciaburger med avokado, poteter og chilimajones

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Sous vide-poteter
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Salsicciadeig
350 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Avokado
1 stk
Tobladssalat
1 pakke
Hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Del potetene i skiver for et mer crispy resultat. Annet tilbehør som er godt til burgeren er sylteagurk, ketsjup, sennep, coleslaw eller cheddarost. Oppbevar alltid tomater og avokado på kjøkkenbenken!

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Sett klar en stekepanne. Finn frem alle ingrediensene, skjærefjøl, kniv og et serveringsfat.
Ha potetene over i en ildfast form (se tips). Bland inn olje, salt og pepper. Sett formen i ovnen og bak potetbåtene i omtrent 15 minutter. Vend om underveis for jevnere steking.
Stek burgerne i en medium varm stekepanne med olje til de er gjennomstekte, omtrent 4–6 minutter på hver side.
Del rødløk og tomat i skiver. Del avokadoen i to og vipp ut steinen. Del avokadokjøttet i skiver og bruk en skje til å få skivene ut av skallet. Legg tobladssalat og grønnsakene på et fat.
Varm burgerbrødene i ovnen i et par minutter.
Server alle elementene på bordet slik at hver og en kan montere sin egen burger slik de liker den best.
God middag!