Wokede grønnsaker med torsk og eggnudler
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Eggnudler
1 pakke
Torskefilet
1 pakke
Fiskekrydder
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
3-4 ss
Rødløk
½ stk
Squash
1 stk
Gul paprika
1 stk
Sesam- og chilisaus
1 pakke
Vann
½ dl
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du en mer autentisk rett, stek grønnsakene med litt hakket hvitløk, chili og ingefær. Rør sammen to egg og ha dem over grønnsaker og nudler. Rør om til eggene har stivnet.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 5–6 minutter, hell av vannet og skyll med kaldt vann.
Skjær torsken i terninger, rødløk i båter, squash og paprika i staver.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek torsken i 2–3 minutter og krydre med fiskekrydder. Ta torsken ut av pannen.
Varm opp pannen på nytt, tilsett mer olje om nødvendig. Tilsett grønnsakene og la de steke i 4–5 minutter. Vend inn nudlene, tilsett sesam- og chilisaus og vann.
Smak til med salt og pepper og vend inn torsken i nudlene rett før servering.
God middag!