Asiatisk sommersalat med tempurasei og chilimajones

Asiatisk sommersalat med tempurasei og chilimajones

Ny oppskrift
Under 15 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
Jasminris
150 g
Litt salt
Tempurasei
1 pakke
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Bønnespirer
1 pakke
Gulrøtter
½–1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Lime
½–1 stk
Salt
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tempuraseien kan også stekes gylne i en stekepanne med olje og litt smør. Om du baker fisken i ovnen kan du legge den på rist med et stekebrett under, for et enda jevnere og sprøere resultat.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varumluft. Finn fram alle ingrediensene og ta fram stekebrett med bakepapir, salatbolle, skjærefjøl og kniv.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Legg fisk på et stekebrett dekket med bakepapir. Når stekeovnen er varm, sett inn brettet og la fisken bakes i omtrent 12–14 minutter.
Skyll og tørk vårløk og koriander. Skrell og riv gulrot. Bland sammen grønnsaksalat og smak til med hoisinsaus, lime, salt og pepper.
Server asiatisk sommersalat med tempurasei, jasminris og chilimajones.
God middag!