Asiatisk sommersalat med tempurasei og chilimajones
Ny oppskrift
Under 15 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
Jasminris
150 g
Litt salt
Tempurasei
1 pakke
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Bønnespirer
1 pakke
Gulrøtter
½–1 pakke
Hoisinsaus
1 pakke
Lime
½–1 stk
Salt
Chilimajones
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tempuraseien kan også stekes gylne i en stekepanne med olje og litt smør. Om du baker fisken i ovnen kan du legge den på rist med et stekebrett under, for et enda jevnere og sprøere resultat.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varumluft. Finn fram alle ingrediensene og ta fram stekebrett med bakepapir, salatbolle, skjærefjøl og kniv.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Legg fisk på et stekebrett dekket med bakepapir. Når stekeovnen er varm, sett inn brettet og la fisken bakes i omtrent 12–14 minutter.
Skyll og tørk vårløk og koriander. Skrell og riv gulrot. Bland sammen grønnsaksalat og smak til med hoisinsaus, lime, salt og pepper.
Server asiatisk sommersalat med tempurasei, jasminris og chilimajones.
God middag!