Torsk med karribakt gulrot og squash

Torsk med karribakt gulrot og squash

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • salt
  • smør
Basmatiris
1 pakke
Litt salt
Gulrot
2 stk
Squash
½ stk
Karri
1 pakke
Smør
1 ss
Salt
Torskefilet
1 pakke
(Fisk)
Smør
1 ss
Salt
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne inn litt karri i yoghurten om du ønsker mer smak. Hvis du ønsker å grille denne retten kan du lage aluminiumspakker! Skjær grønnsaker og fisk i terninger, ha det på hvert sitt ark med aluminiumsfolie og ha på karri, salt, pepper og en teskje smør. Pakk sammen folien og grill foliepakkene i 10–15 minutter.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken. Om risen er ferdig før resten, kan du bare la den stå og trekke under lokk frem til servering.
Skrell gulrøttene. Skjær squash og gulrøtter i tynne skiver. Ha grønnsaker, karri, smør, salt og pepper i en ildfast form. Sett formen i ovnen og stek grønnsakene i 20 minutter. Vend om på dem underveis.
Varm opp en stekepanne til middels varme og tilsett smør. Stek torsken i 3–4 minutter på hver side.
Server torsk med karribakte grønnsaker, basmatiris og yoghurt.
God middag!