Grillbacon med dampet sommerkål og hvit saus

Grillbacon med dampet sommerkål og hvit saus

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • pepper
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Litt salt
Brokkoli
½ stk
Sommerkål
1 stk
Litt salt
Grillbacon
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Bechamelsaus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Potetkrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan gjerne grille baconet. Det går raskt, omtrent 2–3 minutter.

Kok opp poteter i en stor kjele med lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og del den i skiver. Skjær sommerkål i båter. Damp brokkoli og sommerkål sammen med potetene de siste 5 minuttene av koketiden.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek grillbacon til det er sprøtt. De trenger omtrent 4–5 minutter på hver side.
Varm forsiktig opp bechamelsausen. Tilsett potetkrydder og smak til med salt og pepper.
Server grillbacon med poteter, sommerkål, brokkoli og hvit saus.
God middag!