Kjøttboller med BBQ-saus og potetsalat

Kjøttboller med BBQ-saus og potetsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Balsamicoeddik
  • extra virgin olivenolje
  • ketsjup
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Kjøttboller
1 pakke
(Soya, Melk, Laktose)
Brokkoli
½ stk
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Ketsjup
2 ss
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik
1 ss
Salt
Potetsalat
1 beger
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tre gjerne kjøttbollene på et spyd og grill dem om du har lyst til det.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Del brokkoli i buketter, skrell stilken og del den i staver.
Ha kjøttboller, brokkoli, BBQ-saus, ketsjup, olje, salt og pepper i en ildfast form og bland godt. Sett formen i ovnen og stek kjøttboller, grønnsaker og saus i 15 minutter.
Del tomat og rødløk i små terninger. Bland inn olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.
Server kjøttboller med BBQ-saus, stekt brokkoli, tomat- og løksalat og potetsalat.
God middag!