Kjøttboller med BBQ-saus og potetsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Balsamicoeddik
- extra virgin olivenolje
- ketsjup
- salt
- solsikke-/rapsolje
Kjøttboller
1 pakke
Brokkoli
½ stk
Barbecuesaus
1 pakke
Ketsjup
2 ss
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik
1 ss
Salt
Potetsalat
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tre gjerne kjøttbollene på et spyd og grill dem om du har lyst til det.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Del brokkoli i buketter, skrell stilken og del den i staver.
Ha kjøttboller, brokkoli, BBQ-saus, ketsjup, olje, salt og pepper i en ildfast form og bland godt. Sett formen i ovnen og stek kjøttboller, grønnsaker og saus i 15 minutter.
Del tomat og rødløk i små terninger. Bland inn olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper.
Server kjøttboller med BBQ-saus, stekt brokkoli, tomat- og løksalat og potetsalat.
God middag!