Glutenfri
Steinsoppkremet kyllingform
med brokkoli, basmatiris og tomatsalat3.47 (79)
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Basmatiris
135 g
Brokkoli
1 stk
Gul løk
1 stk
Matfløte
2 dl
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Vann
½ dl
Soyasaus
½ ss
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 829 kcal
- Fett:
- 41 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt løken i tynne skiver.
Rør sammen matfløten, ½ dl vann, steinsoppulveret, buljongen, ½ ss soyasaus og litt pepper i en stor ildfast form. Krydre kyllingen med salt og pepper. Fordel løken i formen, og ha kyllingen oppå. Stek kyllingen i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Fordel brokkolien oppå kyllingen de siste 15 minuttene av steketiden.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen i en skål, og tilsett tomatterningene og balsamicovinaigretten.
God middag!