15-20
Laktosefri
Hoisinglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris
Pulled pork trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Servert med eksotiske smaker og en frisk appelsinsalat.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- soya
Basisvarer
- olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Hoisinglasert pulled pork
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Jasminris
Jasminris
135 g
Appelsinsalat
Appelsin
1 stk
Agurk
½ stk
Rød paprika
½ stk
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 608 kcal
- Fett 18 g
- Karbohydrater 78 g
- Protein 33 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Hoisinglasert pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn hoisinsausen.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Appelsinsalat: Skrell appelsinen, og skyll agurken og paprikaen. Rens paprikaen og kutt den, appelsinen og agurken i små terninger. Ha alt i en skål, og vend inn ønsket mengde av chiliflakene, 1 ss olivenolje og 1 ts eddik. Smak til med salt og pepper.
- God middag!