Hoisinglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris
15-20
Laktosefri

Hoisinglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris

Pulled pork trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Servert med eksotiske smaker og en frisk appelsinsalat.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • soya

Basisvarer

  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Hoisinglasert pulled pork

Sous vide svinebog med jalapeno
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Appelsinsalat

appelsin
Appelsin
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
rød paprika
Rød paprika
½ stk
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 608 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 78 g
  • Protein 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Hoisinglasert pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn hoisinsausen. 
  3. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Appelsinsalat: Skrell appelsinen, og skyll agurken og paprikaen. Rens paprikaen og kutt den, appelsinen og agurken i små terninger. Ha alt i en skål, og vend inn ønsket mengde av chiliflakene, 1 ss olivenolje og 1 ts eddik. Smak til med salt og pepper.    
  5. God middag!