Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
  • sukker
  • vann
Pasta
1 pakke
Gul løk
½ stk
Kjøttboller
1 pakke
(Soya, Melk, Laktose)
Hakkede tomater
1 boks
Vann
1 dl
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Laktose)
Gul paprika
½ stk
Sukker
1-2 ts
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Salt
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak gjerne til tomatsausen med ditt favorittkrydder. Basilikum, oregano eller timian passer godt.

Kok opp en kjele med vann til koking av pasta.
Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet og ha på litt olje eller smør.
Hakk løken og kutt paprika i terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Tilsett løk og paprika og la det surre til løken er blank. Ha i kjøttbollene og la dem steke med i 3-4 minutter.
Ha hakkede tomater, vann og tomatpesto over kjøttbollene og la det små koke i 6-8 minutter, til kjøttbollene er gjennomvarme. smak til med salt om du ønsker, sukker og pepper.
Server pasta med kjøttboller i tomatsaus. Dryss over Gran Biragi tilslutt.
God middag!