Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
- vann
Pasta
1 pakke
Gul løk
½ stk
Kjøttboller
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Vann
1 dl
Tomatpesto
1 pakke
Gul paprika
½ stk
Sukker
1-2 ts
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Salt
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak gjerne til tomatsausen med ditt favorittkrydder. Basilikum, oregano eller timian passer godt.
Kok opp en kjele med vann til koking av pasta.
Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet og ha på litt olje eller smør.
Hakk løken og kutt paprika i terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Tilsett løk og paprika og la det surre til løken er blank. Ha i kjøttbollene og la dem steke med i 3-4 minutter.
Ha hakkede tomater, vann og tomatpesto over kjøttbollene og la det små koke i 6-8 minutter, til kjøttbollene er gjennomvarme. smak til med salt om du ønsker, sukker og pepper.
Server pasta med kjøttboller i tomatsaus. Dryss over Gran Biragi tilslutt.
God middag!