Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing

Pastasalat med kylling, brokkoli og cæsardressing

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje eller smør
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Penne
1 pakke
(Gluten)
Salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Brokkoli
1 stk
Prinsessefilet av kylling
250 g
Solsikke-/rapsolje
3 ss
Salt
Romanosalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha alle elementene i hver sin skål, så alle kan lage sin egen salat slik de liker den best. Server gjerne salaten med godt brød.

Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta, og en kjele med lettsaltet vann til brokkoli. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 11-12 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Kutt brokkoli i små buketter, skrell stilken og kutt den i staver. Kok brokkoli i 3-4 minutter. Hell av vannet og skyll brokkolien i kaldt vann.
Kutt kyllingen i terninger, varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt, krydre med salt og pepper.
Riv salaten i biter og skyll den i kaldt vann. Kutt tomatene i terninger.
Ha romanosalaten på et stort fat, fordel pasta, brokkoli, tomater og kylling over salaten. Server pastasalat med cæsardressing
God middag!