Chili con carne med salat og villsrisblanding

Chili con carne med salat og villsrisblanding

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • Litt salt
  • salt
  • vann
Villris
125 g
Vann
Litt salt
Chili con carne
1 pakke
Vann
0,5 dl
Salt
Tomat
2 stk
Maiskorn
1 pakke
Tobladssalat
1 pakke
Extra virgin olivenolje
1 dl
Salt
Drømmelett
½ pakke
(Laktose)
Lime i båter
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Alternativt kan du lage en tacoform i stekeovnen. Smør en ildfast form med litt olje, fordel chili con carne i formen, nachochips om du har og litt revet ost. Stek formen ved 220 grader varmuft til alt er gjennomvarmt og osten er gyllen. Server med salat og rømme ved siden av.

Finn frem alle ingrediensene. Finn fram en kjele med lokk til ris og en passende kjele til chili con carne . Finn frem skjærefjøl, kniv og salatbolle. Les tipset for en alternativ måte å lage denne retten på.
Kok ris etter anvisning på pakken. Hell av eventuell overflødig væske.
Ha chili con carne i kjele med litt vann og kok opp. Rør om underveis og la gryta småkoke i omtrent 10 minutter, til den er skikkelig varm. Smak eventuelt til med litt salt og pepper.
Del tomat og lime i båter. Skyll maiskornene. Bland grønnsakene inn i tobladssalaten. Vend inn litt olivenolje, salt og pepper om du ønsker. Limesaft er også godt i salaten!
Server chili con carne med villris, grønn salat, lime i båter og drømmelett.
God middag!