Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Mexican BBQ
1 pakke
Pepper
Prinsessefilet av kylling
350 g
Bacon i skiver
150 g
Egg
2 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Pitabrød
1 pakke
Aioli
1 pakke
Tomat
1 stk
Tobladssalat
50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt potetene i tynne skiver, gjerne med en ostehøvel eller mandolin. Legg dem utover et stekebrett og ha på olje og krydder. Stek dem gylne og sprø i ovnen.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask potetene. Del de største potetene i to, de andre lar du være hele (se tips). Legg potetene på et stekebrett med bakepapir. Ha på olje, meksikansk grillkrydder og pepper. Vend poteter og krydder godt sammen. Stek potetene til de er møre og gylne, i omtrent 20–25 minutter.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek baconet sprøtt og ta det ut av pannen. Stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre den med salt og pepper. Stek speilegg på middels varme, snu dem og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomat i skiver.
Del pitabrødene i to på midten og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aioli, og fordel salat, tomat, kylling, bacon og egg på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen på toppen.
Server club sandwich med stekte poteter.
God middag!