Panert torsk med wokgrønnsaker og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Fullkornsris
1 pakke
Panert torsk
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Nykål
½ stk
Gulrøtter
1/3 pakke
Grønn paprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Sweet chili-saus
1 beger
Soyasaus
2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finn fram et stekebrett med bakepapir. Legg den sprø torsken på brettet og sett det i stekeovnen. Torsken skal steke i 15 minutter, tar du tiden?
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Finhakk hvitløken og kutt paprikaen i tynne staver. Skrell gulrøttene og kutt dem i tynne skiver på skrå. Kutt kålen i tynne strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek gulrotskivene, paprikaen og kålen i 3–4 minutter. Smak til med soyasaus og pepper. Bland chilisausen med grønnsakene om du ønsker det, eller server den ved siden av.
Server panert torsk med wokgrønnsaker og ris.
God middag!