Asiatisk svinefilet med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
15-20

Asiatisk svinefilet med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • salt
  • olje

Asiatisk svinefilet

filetstykke av svin
Filetstykke av svin
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke

Jasminris

Jasminris
135 g

Rødkålsalat

rødkål
Rødkål
300 g
grønt eple
Grønt eple
1 stk
lime
Lime
1 stk
honning
Honning
1 pakke

Tilbehør

koriander
Koriander
½–1 bunt
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 689 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 80 g
  • Protein 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Rødkålsalat: Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt. 
  3. Asiatisk svinefilet: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Hell over soya- og ingefærsausen mot slutten av kjøttets steketid. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
  4. Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene.