Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Gulrot
3 stk
Løk
1 stk
Spinat
1 pose
Seifilet
400 g
Salt
1 ts
Pepper
1 ts
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fiskepakkene kan også lages i en ildfast form. Legg da grønnsakene i en ildfast form og stek de i 10 minutter før du legger fiskestykkene oppå. Stek videre i 15-20 minutter.
Sett ovnen på 180 grader. Kok poteter med skallet på i omtrent 20 minutter.
Pensle et bakepapirark med olje. Du kan velge å ha ett ark til hver person eller å bruke samme ark til alle.
Skjær gulrøtter i staver og løk i båter.
Legg gulrøtter, løk og spinat på arket, og legg over seifileten.
Ha på salt, pepper og en skive sitron. Pakk sammen bakepapiret og legg pakken på et stekebrett. Stek fiskepakken i ovnen i omtrent 20 minutter.
Server fullpakket sei med kokte poteter.
God middag!