Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Paprikakrydder
½ pakke
Salt
Homestyleburgere
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Tomat
2 stk
Rødløk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Hamburgerbrød
1 pakke
Aioli
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server hamburgerne med tilbehør som ost, sylteagurk, BBQ-saus, ketsjup eller chilisaus.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Fyr eventuelt også opp grillen. Ta ut burgerne til temperering.
Skyll potetene og del dem i båter. Legg potetbåtene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn olje og krydder. Sett brettet i ovnen og bak potetbåtene til de er møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om underveis for å få en jevnere steking.
Del tomat og rødløk i skiver. Skyll og tørk salaten. Legg grønnsakene på en tallerken.
Grill eller stek burgerne i 3–4 minutter på hver side.
Varm hamburgerbrødene i ovnen eller på grillen i et par minutter.
Server hamburgere med stekte poteter, grønnsaker og chilimajones.
God middag!