Grillede pølser med urtepoteter, grillet gulrot og bearnaise.

Grillede pølser med urtepoteter, grillet gulrot og bearnaise.

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Gulrøtter
½–1 pakke
Squash
1 stk
Kinesisk hvitløk
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
½ dl
Krydrede sous vide-poteter
1 pakke
Ringstad-pølser
1 pakke
(Sulfitt, Sennep, Melk, Laktose)
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke ønsker å grille,kan man gjerne steke pølsene i en stekepanne, og grønnsakene i en ildfast form 20 minutter i 210 grader.

Fyr opp grillen.
Skrell gulrøttene og kutt dem på langs, kutt dem i 2 eller 4 avhengig av størrelse. Kutt squash i skiver a 1 cm. Hakk hvitløken og bland den med oljen, eller kjør olje og hvitløk med stavmikser. Pensle grønnsakene med hvitløkesolje og legg dem på grillen. Grill til grønnsakene er møre.
Legg et ark aluminiumsfolie med olje på grillen og grill potetene på folien. Grill potetene til de er varme, dette tar omtrent 10-15 minutter. Eventuelt kan du pakke inn potetene i folie.
Kutt pølsene lett i skinnet på begge sider. Legg dem på grillen og grill dem til de er gylne og gjennomvarme.
Ha sausen i en liten kjele og varm opp under omrøring.
Server pølsene med grillede grønnsaker, urtepoteter og bearnaisesaus.
God middag!