Fiskesuppe med reker og steinovnsbakte rundstykker
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Skalldyr·
- Fisk
Basisvarer:
- Evt. smør
- salt
Fiskesuppebase
1 pakke
Torskefilet
200 g
Reker
1 pakke
Gulrøtter
½–1 pakke
Purreløk
½–1 stk
Salt
Dill
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
½–1 pakke
Evt. smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til suppen med sitronsaft og gjerne litt sitronskall.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en vid kjele, rivjern, skjærefjøl og kniv.
Stek rundstykkene etter anvisning på pakken.
Kok opp fiskesuppen under omrøring.
Skrell gulrot og skyll purreløken nøye. Riv gulrot på et rivjern og kutt purreløk i skiver. Tilsett grønnsakene i suppen.
Skyll og tørk fisken. Del den i terninger og tilsett dette i suppen. La suppen småkoke i minst 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll dill og rist av vannet. Grovhakk den og bland den sammen med rekene.
Server fiskesuppe med torsk, reker, grønnsaker, dill og nystekte rundstykker. Server gjerne litt smør ved siden av.
God middag!