Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Eggnudler
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Litt salt
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
1 pakke
Kjøttdeig
350 g
Kinakål og grønne bønner
250 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Hoisinsaus
1 pakke
Vann
½ dl
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker mer futt- finhakk fersk chili og ingefær og tilsett det i woken! Chilisaus eller soyasaus kan du gjerne servere ved siden av.
Kok opp en stor kjele med vann til nudler- legg på lokk, da koker vannet raskere. Finn frem alle ingrediensene. Finn fram skjærefjøl, kniv, en stekepanne eller wokpanne.
Kutt rødløk i strimler og del sjampinjongen i to.
Varm opp en stor stekepanne og ha i olje. Legg i kjøttdeigen og la den få stekeflate før du deler den i mindre biter. Ha i rødløk og sjampinjong. Stek woken i 3-4 minutter, rør underveis. Ha på hoisinsaus og litt vann. Vend tilslutt kinakål og grønne bønner. Smak til med salt og pepper (se tips).
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og vend inn litt olje.
Server kjøttdeigwok med hoisinsaus og nudler.
God middag!