Kyllingfilet med waldorfsalat og bakte søtpoteter
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Valnøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Søtpoteter
2 stk
Solsikke-/rapsolje
Prinsessefilet av kylling
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
Røde druer
½–1 pakke
Grønt eple
1 stk
Bladpersille
½–1 pakke
Valnøtter
1 pakke
Lettrømme
1 pakke
Majones
1 pakke
Salt
Sitron
½–1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du mulighet kan man gjerne lage waldorfsalaten dagen i forveien. Da blir den ekstra god!
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og kutt søtpotetene i staver. Ha på et stekebrett og vend inn litt olje og salt. Stek i ovnen i ca 15–20 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek kyllingen i ca 3–5 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydder, salt og pepper.
Kutt druene i to, eplene i terninger og finhakk bladpersillen. Bland alt sammen med valnøttene, rømmen, majonesen og litt salt. Smak til med saften fra sitronen.
Server kyllingfilet med waldorfsalat og bakte søtpoteter
God middag!