Kyllingfilet med waldorfsalat og bakte søtpoteter

Kyllingfilet med waldorfsalat og bakte søtpoteter

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Melk
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Søtpoteter
2 stk
Solsikke-/rapsolje
Prinsessefilet av kylling
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Røde druer
½–1 pakke
Grønt eple
1 stk
Bladpersille
½–1 pakke
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Majones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Salt
Sitron
½–1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du mulighet kan man gjerne lage waldorfsalaten dagen i forveien. Da blir den ekstra god!

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og kutt søtpotetene i staver. Ha på et stekebrett og vend inn litt olje og salt. Stek i ovnen i ca 15–20 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek kyllingen i ca 3–5 minutter på hver side. Krydre med sitruskrydder, salt og pepper.
Kutt druene i to, eplene i terninger og finhakk bladpersillen. Bland alt sammen med valnøttene, rømmen, majonesen og litt salt. Smak til med saften fra sitronen.
Server kyllingfilet med waldorfsalat og bakte søtpoteter
God middag!