Pestopasta med pepperoni, cherrytomater og fetaost
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Penne
1 pakke
Salt
Grønn pesto
½–1 glass
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sitronsaft
2–3 ss
Salt
Fetaost
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan fint nytes ute som en salat.
Sett over en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend inn pestoen.
Hakk hvitløken, kutt sjalottløk i skiver og del cherrytomatene i to og fetaosten i terninger.
Varm opp en gryte eller en stekepanne med litt olje. Stek pepperoni til den er gyllen. Tilsett hvitløk og sjalottløk, og la det frese seg blanke. Vend inn tomatene. Tilsett sitron, salt og pepper.
Fordel pasta på en tallerken. Ha pepperoniblandingen over pastaen, dryss fetaosten over og server straks.
God middag!