Pestopasta med pepperoni, cherrytomater og fetaost

Pestopasta med pepperoni, cherrytomater og fetaost

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Penne
1 pakke
(Gluten)
Salt
Grønn pesto
½–1 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Sjalottløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Sitronsaft
2–3 ss
Salt
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan fint nytes ute som en salat.

Sett over en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne, i omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend inn pestoen.
Hakk hvitløken, kutt sjalottløk i skiver og del cherrytomatene i to og fetaosten i terninger.
Varm opp en gryte eller en stekepanne med litt olje. Stek pepperoni til den er gyllen. Tilsett hvitløk og sjalottløk, og la det frese seg blanke. Vend inn tomatene. Tilsett sitron, salt og pepper.
Fordel pasta på en tallerken. Ha pepperoniblandingen over pastaen, dryss fetaosten over og server straks.
God middag!