Sprø fiskeburger med hjemmelaget coleslaw og ovnsbakte potetskiver
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Panert torsk
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Hamburgerbrød
2 stk
Nykål
½ stk
Gulrot
2 stk
Grønt eple
1 stk
Chilimajones
1 pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du familiemedlemmer som ikke er så glad i blandinger? Lag råkost av grønnsakene og server chilimajones ved siden av.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Del potetene i skiver og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Ha på olje, salt og pepper. Om du har et favorittkrydder, ha på det også. Sett brettet i ovnen og stek potetene til de er møre og gylne. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om på potetene underveis for å få jevnere steking.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen til den er sprø og gjennomstekt. Dette tar omtrent 15 minutter. Fisken og potetene kan stekes samtidig, bare bytt plass på brettene underveis.
Kutt kålen i tynne strimler. Skrell gulrøttene og riv både dem på den groveste delen av rivjernet. Kutt eple i terninger. Ha kål, gulrot og eple i en bolle, og vend inn chilimajones. (se tips). Smak til med saften fra en halv sitron, salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter rett før servering. La alle montere sin egen fiskeburger etter eget ønske.
God middag!