Hjemmelagde karbonader med potetsalat og hvitløksbakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Honning
- pepper
- salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
- vann
Gulrot
1 stk
Spisspaprika
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Smør
2 ss
Honning
1 ss
Karbonadedeig
300 g
Salt
½ ts
Pepper
¼ ts
Maisstivelse
¼ pakke
Vann
2 ss
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Potetsalat
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finn frem en bolle. Bland sammen karbonadedeig, en halv spiseskje maisstivelse, 1 teskje salt, en halv teskje pepper og en halv desiliter kaldt vann. Nå er det bare å steke karbonadene.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Skrell gulrøttene og kutt gulrøttene i lange staver. Kutt paprikaen i to og deretter i staver. Kutt brokkoli i små buketter, skrell stilken og kutt den i staver. Finhakk hvitløk.
Ha gulrøttene i en ildfast form og bak dem i ovnen i 10 minutter. Ha hvitløk paprika og brokkoli i formen med smør og honning, bland godt og bak grønnsakene i 10 minutter til.
Mens gulrøttene står i ovnen, bland sammen karbonadedeig, salt, pepper, maisstivelse og vann. For deigen til karbonader og stek den i en stekepanne med olje til de er gjennomstekt.
Server karbonader med potetsalat og honningbakte grønnsaker.
God middag!