Kokoskremet kylling korma med syrlig salat
Laktosefri
Glutenfri

Kokoskremet kylling korma med syrlig salat

3.87 (150)
Under 30 min
9 Ingredienser
Korma er en meget populær og kremet indisk rett med milde smaker. Her får du den servert med en frisk salat.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sennep
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
½ stk
Tomat
1 stk
Lime
½ stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Skivet kyllingfilet
200 g
Kormapaste
½ glass
(Sennep, Mandler)
Kokosmelk
1 liten boks
Råkostmiks
150 g
Lime
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
807 kcal
Fett:
54 g
Karbohydrater:
27 g
Protein:
53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du vil ha mer metning til retten, så kan du ha kokte poteter i sausen, eller koke ris til.

Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt tomaten i terninger. Kutt hele limen i båter. Sil oljen av ingefærblandingen.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i 2 minutter. Legg løken over på en tallerken, og ha litt ny olje i stekepannen. Stek kyllingen i 1 minutt på hver side, og tilsett løken, tomatterningene, ingefærblandingen, kormapasten og kokosmelken. Kok opp under omrøring, skru ned varmen til lav varme, og la gryten småkoke i 4 minutter. Smak til med mer av kormapasten, saft fra limen, salt og pepper. 
Ha råkostmiksen og saften fra resten av limen i en salatbolle, og vend det godt sammen.
God middag!