Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- Litt salt
- salt
- vann
Farfalle
1 pakke
Litt salt
Extra virgin olivenolje
1 ss
Pepperoni
1 pakke
Rødløk
½ stk
Gul paprika
1 stk
Squash
½ stk
Seterrømme
1 pakke
Vann
2–3 dl
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noe revet ost til overs, kan du blande den inn i kremsausen.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–12 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Del rødløk i tynne skiver, og paprika og squash i terninger. Del pepperoni i strimler.
Ha pepperonistrimlene i en tørr stekepanne og sett på varmen. Når pepperonien varmes forsiktig, slipper den litt av fettet, og det fettet er godt å bruke videre i tilberedningen. Tilsett gjerne litt olje også underveis i stekingen.
Når pepperonien begynner å få litt farge, tilsett rødløk, paprika og squash, og bland godt. Stek videre i omtrent 10 minutter på medium varme, til grønnsakene også har fått litt farge. Tilsett rømme, vann og buljong. Bland godt og la det hele koke i 5–6 minutter til du får en fin og kremet saus.
Server pasta med grønnsaker og pepperonisaus.
God middag!