Torsk med guacamole, nachochips, granateple og villris
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Villris
1 pakke
Smør
1 ss
Guacamole
1 pakke
Lime
1 stk
Granateple
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Nachochips
1 pakke
Torskefilet
375 g
Solsikke-/rapsolje
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt chili og et knust hvitløksfedd i stekepannen når du skal steke fisken. Det er også godt med koriander og rømme til nachosen.
Varm opp ovnen til 210 grader varmluft, og kok risen som anvist på pakken.
Bland sammen guacamolebasen, saften fra en halv lime og litt salt. Ha i en serveringsskål.
Kutt et 1 cm dypt snitt rundt hele granateple. Vri de to halvdelene fra hverandre. Ta frem en skål og en spiseskje. Ta en halvdel i hånden med skallsiden opp. Bruk baksiden av spiseskjeen til å banke ut frøene. Det hvite skal ikke brukes. Finhakk rødløken og kutt tomaten i terninger. Bland sammen granateple, rødløk og tomat. Smak til med saften fra resten av limen og litt salt.
Ha nachochipsen på et stekebrett med bakepapir. Varm i ovnen i ca 2-3 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek fisken i ca 2-3 minutter, snu fisken forsiktig og skru ned varmen til middels varme. Ha i 1 ss smør og bruk en spiseskje til å øse smøret over fisken. Krydre med salt og pepper.
Server torsk med guacamole, nachochips, granateple og villris
God middag!