Laksewrap med sprø grønnsaker og pepperrotdressing

Laksewrap med sprø grønnsaker og pepperrotdressing

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Balsamico- eller eplesidereddik
  • extra virgin olivenolje
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Laksefilet
180 g
(Fisk)
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Gulrot julienne
200 g
Agurk
½ stk
Extra virgin olivenolje
1 ss
Balsamico- eller eplesidereddik
½ ss
Tobladssalat
½ pakke
Hvetetortillaer
1 pakke
(Hvete)
Pepperrotdressing
1 beger
(Sulfitt, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Del gjerne laksen i mindre biter før du steker den. Bland eventuelt laks og salat før du har det i wraps-en.

Varm stekeovnen til 175 grader varmluft.
Skjær agurk i tynne skiver.
Ha grønnsakene og salatblanding i en bolle. Vend alt sammen i olivenolje og eddik.
Ha olje i en middels varm stekepanne. Krydre laksefileten med salt og pepper og stek den i 2–3 minutter på hver side. Ha tortillawraps i ovnen i omtrent 3–4 minutter.
Server laksewraps med sprø grønnsaker, salat og pepperrotdressing (se tips).
God middag!