Laksewrap med sprø grønnsaker og pepperrotdressing
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Balsamico- eller eplesidereddik
- extra virgin olivenolje
- salt
- solsikke-/rapsolje
Laksefilet
180 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Gulrot julienne
200 g
Agurk
½ stk
Extra virgin olivenolje
1 ss
Balsamico- eller eplesidereddik
½ ss
Tobladssalat
½ pakke
Hvetetortillaer
1 pakke
Pepperrotdressing
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del gjerne laksen i mindre biter før du steker den. Bland eventuelt laks og salat før du har det i wraps-en.
Varm stekeovnen til 175 grader varmluft.
Skjær agurk i tynne skiver.
Ha grønnsakene og salatblanding i en bolle. Vend alt sammen i olivenolje og eddik.
Ha olje i en middels varm stekepanne. Krydre laksefileten med salt og pepper og stek den i 2–3 minutter på hver side. Ha tortillawraps i ovnen i omtrent 3–4 minutter.
Server laksewraps med sprø grønnsaker, salat og pepperrotdressing (se tips).
God middag!