Grove karbonader med selleri- og potetpuré
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Smør
Grove karbonader m/løk
240 g
Gul løk
½ stk
Smør
½ ss
Selleri- og potetpuré
200 g
Tobladssalat
½ pakke
Agurk
½ stk
Foxy Lady-sennep
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Nyt denne retten med et speilegg og ketchup!
Del løk og agurk i tynne skiver.
Kok opp en stor kjele med vann, legg posen med selleri- og potetpuré i vannet og la den koke i omtrent 10–15 minutter.
Ha smør i en middels varm stekepanne, og stek løken til den blir blank. Ha i karbonadene og stek dem i 2–3 minutter på hver side.
Løft posen med selleri- og potetpuré opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell puréen forsiktig over i et serveringsfat og smak eventuelt til med litt salt.
Ha salat og agurk i en bolle og bland det godt sammen.
Server karbonader med løk, selleri- og potetpuré, salat og sennep.
God middag!