Fiskekaker med rotmos og kremet saus med sitron

Fiskekaker med rotmos og kremet saus med sitron

4.06 (105)
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
  • vann
Gulrøtter
1/3 pakke
Poteter
500 g
Kålrot
1 bit
Smør
2 ss
Salt
Brokkoli
1 stk
Fiskekaker
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Smør
1 ss
Vann
2 dl
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok gjerne grønnsakene og server dem hele i stedet for å mose dem. Potetene kan også serveres hele om du ønsker det.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Skrell og del kålrot, potet og gulrot i terninger. Ha grønnsaksterningene i en kjele og dekk med vann. Kok opp og la terningene koke til de er gjennomkokt, i omtrent 20 minutter. Hell av vannet og mos grovt med en visp. Tilsett smør og smak til med salt og pepper (se tips).
Del brokkoli i små buketter og ha brokkoli og fiskekaker i en ildfast form. Ha på vann og smør, dekk med aluminiumsfolie og sett i ovnen. Fiskekaker og brokkoli skal stå i ovnen i omtrent 12–15 minutter.
Varm fiskesausen forsiktig i en kjele. Rør om jevnlig, smak til med salt og pepper.
Server fiskekaker med fiskesaus, rotmos og brokkoli.
God middag!