Spansk gryte med paprika, ris og salat

Spansk gryte med paprika, ris og salat

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • Litt salt
  • salt
  • vann
Jasminris
125 g
Litt salt
Vann
Spansk gryte
1 pakke
(Selleri)
Salt
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Restaurantsalat
1 pakke
Extra virgin olivenolje
2 ss
Sitron
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La gjerne risen etterdampe i omtrent 5 minutter under lokk, da vil den bli enda bedre.

Finn fram en kjele med lokk til ris og en stor kjele til gryten. Finn fram alle ingrediensene. Finn fram en skjærefjøl, kniv og en salatbolle.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kok opp den spanske gryten og rør om underveis. La gryten småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt tomat i båter og rødløk i tynne skiver. Bland grønnsakene sammen til en salat og topp med revet grana padano. Vend inn olivenolje, sitronsaft, salt og pepper rett før servering.
Server spansk gryte med jasminris og salat med grana padano.
God middag!