Laks med spinat og couscous

Laks med spinat og couscous

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Laksefilet
180 g
(Fisk)
Blomkål
½ stk
Spinat
50 g
Tyrkisk krydder
½ pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Couscous med urter
125 g
(Hvete)
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tyrkisk krydder
½ pakke
Lime
½ stk
Agurk
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Couscous er en hvetemiks av semulegryn og mel. Det er et enkelt og godt alternativ til ris.

Kok couscous som anvist på pakken. La den stå med lokket på til du skal spise.
Del blomkål i små buketter og agurk i tynne skiver. Skyll spinat. Bland sammen yoghurt og tyrkisk krydder. Del lime i båter.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek laksefileten i 3–4 minutter på hver side. Skyv laksen litt til side slik at du også får plass til blomkålbukettene. Krydre med tyrkisk krydder. Ta laksen ut av pannen når den er ferdig og legg den på en tallerken. Ha spinat i stekepannen og stek blomkål og spinat til spinaten faller sammen.
Server stekt laksefilet med blomkål, spinat, couscous, agurkskiver, yoghurtdressing og lime.
God middag!