Marinert ytrefilet av svin med aromasopp og peppersaus
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Evt. smør
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Sitrongress- og timianmarinert ytrefilet av svin
400 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Peppersaus
1 pakke
Villrismiks
1 pakke
Litt salt
Aromasopp
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Grønnsaksmiks
1 pakke
Evt. smør
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brun kjøttet på alle sider. Sett i et steketermometer der det er på sitt tykkeste, og stek det til det har en kjernetemperatur på 64 grader. La kjøttet hvile seg opp til 68–70 grader, før du deler det i fine skiver.
Finn frem en kjele med lokk til ris, en stekepanne, en vid kjele, skjærefjøl og kniv. Finn også frem alle ingrediensene.
Kok ris etter anvising på pakken.
Del ytrefileten i mindre biffer à 2–3 cm. Forvarm en stekepanne med olje og stek biffene i omtrent 3 minutter på hver side. Krydre dem med salt og pepper. Ha på peppersaus og kok opp. Sett stekepannen til side og dekk til med lokk. Kjøttet kan også helstekes – se tips!
Kutt sopp i fire. Forvarm en vid kjele eller stekepanne. Stek soppen i 2–3 minutter, tilsett grønnsaksmiksen og stek videre i 3–4 minutter. Ha i smør og krydre med salt og pepper.
Server marinert ytrefilet av svin i peppersaus med villris og stekte grønnsaker.
God middag!