Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- bakepapir (kan sløyfes)
Pannekaker
Pannekaker (Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Bøkerøkt bacon
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Tomatsalat
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Tilbehør
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Basilikumpesto (Egg, Melk)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1235 kcal
- Fett 78 g
- Karbohydrater 85 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om det er barn rundt middagsbordet, kan du servere tomatsalaten separat. Da kan barna selv plukke det de vil ha på pannekakene.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Bøkerøkt bacon: Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet i ovnen, over eller under pannekakene, i omtrent 10 minutter, eller til det er sprøtt.
- Tomatsalat: Skyll og kutt tomaten i store terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten.
- Pannekaker: Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter.
- Tilbehør: Del mozzarellaen i to, og så i tynne skiver. Server pannekakene med baconet, basilikumpestoen, mozzarellaen og tomatsalaten.
- Bon appétit!