Thai-curry med svin og nudler

Thai-curry med svin og nudler

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Fish sauce (kan sløyfes)
    • solsikke-/rapsolje
    • soyasaus
    Nudler
    1 g
    Svinekam i skiver
    400 g
    Solsikke-/rapsolje
    1 ss
    Rød paprika
    1 stk
    Babymais
    1 pakke
    Solsikke-/rapsolje
    2–3 ss
    Limesaft
    1 stk
    Soyasaus
    2–4 ss
    Fish sauce (kan sløyfes)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ønsker du retten litt lettere, kan du tilsette litt kraft eller buljong etter eget ønske.

    Kok nudler etter anvisning på pakken.
    Krydre svineskivene med salt og pepper, og stek dem i en oljet stekepanne i 2–3 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken og la det hvile.
    Kutt paprika i terninger og del babymais i to. Ha grønnsakene i pannen og stek dem til de er gylne.
    Ha currysausen over i pannen og kok opp. Skjær kjøttet i strimler og bland det sammen med grønnsakene og sausen.
    Press over litt lime og smak eventuelt til med litt soyasaus og fish sauce.
    Server curry med nudler ved siden av.
    God middag!