Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Fish sauce (kan sløyfes)
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Nudler
1 g
Svinekam i skiver
400 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Rød paprika
1 stk
Babymais
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2–3 ss
Limesaft
1 stk
Soyasaus
2–4 ss
Fish sauce (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du retten litt lettere, kan du tilsette litt kraft eller buljong etter eget ønske.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Krydre svineskivene med salt og pepper, og stek dem i en oljet stekepanne i 2–3 minutter på hver side. Legg kjøttet over på en tallerken og la det hvile.
Kutt paprika i terninger og del babymais i to. Ha grønnsakene i pannen og stek dem til de er gylne.
Ha currysausen over i pannen og kok opp. Skjær kjøttet i strimler og bland det sammen med grønnsakene og sausen.
Press over litt lime og smak eventuelt til med litt soyasaus og fish sauce.
Server curry med nudler ved siden av.
God middag!