Tomatsuppe med egg og suppeboller

Tomatsuppe med egg og suppeboller

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje eller smør
    • salt
    Bagetter
    1 pakke
    Egg
    4 stk
    Makaroni
    250 g
    Salt
    Extra virgin olivenolje eller smør
    1 ss
    Borte-hjemmelaget tomatsuppe
    1 pose
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne med revet ost på toppen. Litt ristede gresskarkjerner eller krutonger er også godt, og fin pynt til suppen.

    Sett oven på 200 grader varmluft og stek bagettene til de er gylne. Det tar omtrent 9 minutter.
    Sett over vann til egg. Når vannet koker, legg forsiktig i eggene og la dem koke i 8–10 minutter slik at de blir hardkokte. Skyll eggene i kaldt vann når de er ferdige, da blir det enklere å få av skallet.
    Sett over en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av makaroni. Kok makaronien al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 7–8 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
    Ha tomatsuppen i en kjele. Varm den opp på middels varme og la den småkoke i 5 minutter. Ha suppebollene i kjelen og varm dem i suppen til de er gjennomvarme.
    Server tomatsuppe med suppeboller, kokt egg og makaroni.
    God middag!