Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- smør
Poteter
500 g
Salt
Tempurasei
1 pakke
Gulrøtter
½ pakke
Sjalottløk
1 stk
Salt
Grønne erter
125 g
Smør
2 ss
Remulade
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du litt kapers eller sylteagurk stående? Det passer perfekt til denne retten!
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 25–30 minutter.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen og stek fisken til den er gyllen og sprø. Det tar 12–15 minutter.
Skrell og del gulrot i skiver. Skjær sjalottløk i skiver. Ha gulroten i en liten kjele, dekk med vann og ha i salt. Kok gulroten i 4–5 minutter og ha i erter i det siste minuttet. Sil av av vannet, og ha smør og løk i den tomme kjelen. Vend om og stek løken i et par minutter, vend deretter inn gulrot og erter. Smak til med salt og pepper.
Server tempura-sei med poteter, erter og remulade.
God middag!