Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og ris
15-20
Vegetar

Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og ris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • cashewnøtter,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Ris

basmatiris
Basmatiris
135 g

Indisk vegetargryte

indisk vegetargryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g

Tomatraita

tomat
Tomat
1 stk
koriander
Koriander
½ bunt
yoghurt naturell
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g

Topping

koriander
Koriander
½ bunt
cashewnøtter
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 733 kcal
  • Fett 31 g
  • Karbohydrater 92 g
  • Protein 22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Ris: Tilbered basmatirisen som anvist på pakken. 
  2. Indisk vegetargryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på lav varme i 8–10 minutter. 
  3. Tomatraita: Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper. 
  4. Topping: Topp retten med resten av korianderen og cashewnøttene.