Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- cashewnøtter,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
Ris
Basmatiris
135 g
Indisk vegetargryte
Indisk vegetargryte (Melk, Laktose)
600 g
Tomatraita
Tomat
1 stk
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell (Melk, Laktose)
150 g
Topping
Koriander
½ bunt
Cashewnøtter (Cashewnøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 733 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 92 g
- Protein 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Ris: Tilbered basmatirisen som anvist på pakken.
- Indisk vegetargryte: Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på lav varme i 8–10 minutter.
- Tomatraita: Skyll tomaten og korianderen. Kutt tomaten i små terninger og grovhakk halvparten av korianderen. Bland tomaten, yoghurten og den hakkede korianderen i en serveringsskål, og smak til med litt salt og pepper.
- Topping: Topp retten med resten av korianderen og cashewnøttene.